Welkom, wij zijn schoonmaakbedrijf Kammers. Deze familie weet als geen ander hoe belangrijk schoonmaken is. Een schone werkplek is het belangrijkst als het gaat om een fijne werkomgeving en dus ook om goed te kunnen werken. Hier staan wij al voor sinds 1997. Onze jarenlange ervaring zetten wij graag in om elke klus perfect af te leveren. Gaat het om kantoor reinigen, glasbewassing of onze specialiteit vloeronderhoud, wij zorgen elke keer voor verbluffende resultaten. Ook voor het reinigen van uw zonnepanelen kunt u bij ons terecht.

Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen! Uw weet waar u aan toe bent met ons in huis. Samen met onze professioneel opgeleide schoonmakers zijn wij op de achtergrond in uw bedrijf of instelling veel werk aan het verzetten. Of u nu klanten ontvangt of werknemers in dienst heeft, een opgeruimde omgeving verbetert de leefbaarheid en productiviteit. Geen sector kunnen we niet helpen van particulieren tot overheidsinstelling en van scholen tot ziekenhuizen. Voor elke klus hebben wij de mensen, de juiste chemie en de beste apparatuur. Dit zorgt dat wij altijd slagen in elke uitdaging.
Heeft u de uitdaging, dan gaan wij deze graag aan!
Schoonmaakbedrijf Kammers zorgt dat u weet u waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak en wij staan voor u klaar.

Bent u klaar voor een schone wind door uw organisatie? Wilt u een betere werk omgeving? Aarzel dan niet om te bellen, wij staan u graag te woord!

Tot snel! Jan en Marion Kammers

Jan

Marion